Chungmei. - 28.06.2021
The most impressive intuitive massage experience I've ever had!

Dori - 26.06.2021
It was magic!

J. V. - 25.06.2021
I can describe this experience with four words: one hour in heaven! Thank you very much Laurence!

N. E. - 25.06.2021
Heerlijke en weldadige relaxmassage!

Franka - 23.06.2021
Wonderful!

Ouafa - 21.06.2021
Wow! That was amazing!

D. T. - 19.06.2021
Moments of peacefulness in great hands at a cosy place. Highly recommended!

Miriam - 21.06.2021
The best relaxing massage I've ever taken. I decided to give the Lomi Lomi massage a chance and I have to say that it is the most complete experience I've ever had. That was the first, but not the last, for sure! Thanks Laurence!

Ellen - 11.06.2021
Had aangegeven dat ik aandacht voor mijn heupen fijn zou vinden. Daar is geweldig fijn op gereageerd en ik voel me heerlijk!

Emma - 08.06.2021
I absolutely loved my intuitive massage with Laurence. She has created such a gorgeous massage space, I felt very relaxed and at ease. At one point I felt like I was floating, it was blissful. I'm looking forward to trying the other types of massage Laurence offers.

Lyndal - 04.06.2021
Perfect, as usual.

Kirsten - 03.06.2021
Fantastisch en professioneel, dank!

Mayra - 07.05.2021
Hele goede behandeling en aardige behandelaar!

Marty - 03.05.2021
Heerlijk, heel fijne en rustige ontvangst. Massage was precies goed, in 't begin rustig en relaxt, halverwege werd 't steviger. Voor herhaling vatbaar!

Tonny - 03.05.2021
Mijn ontspanningsmassage werd met veel aandacht voor detail uitgevoerd. Ik voelde de ontspanning toenemen tijdens de massage en na afloop voelden mijn schouders, rug en nek soepel en licht. Prettige behandelruimte, vriendelijke en professionele masseuse en daarbij prima Weleda olie.

Mariska - 30.04.2021
Fijn ontvangst en de massage was erg fijn en rustgevend. Genoten!

Rosa - 28.04.2021
Was een prettige lekker ruikende massage. Een heerlijke massage tafel met comfortabele handdoeken.

R. B. - 26.04.2021
Ik was gelijk op m'n gemak, en dat is gelukkig ook zo gebleven. Stay in the flow.

Kim - 18.04.2021
Heel fijne ontspanningmassage door superprofessionele en vriendelijke masseuse met heerlijke olie in een fijne ambiance.

Patrice - 17.04.2021
Een vriendelijk welkom, gevolgd door een zorgzame professionele behandeling.

Liesbeth - 10.04.2021
Kundige massage! Heerlijk ontspannend, zeer fijne, rustgevende atmosfeer. Prettige, respectvolle omgang met echte aandacht.

Marieke - 08.04.2021
Ik heb genoten van de relax massage. Keywoorden: professioneel en met aandacht!

Isabelle - 08.04.2021
Top! Altijd een behandeling van hoge kwaliteit!

Esther - 01.04.2021
Zeer fijne massage, relaxt en rustgevend. Laurence: hele prettige dame!

Lucille - 20.03.2021
Het was een heerlijke massage, van top tot teen genoten.

Karien - 20.03.2021
Goede massage, fijne plek!

Anouk - 19.03.2021
Heerlijk! Fijne omgeving, prettige masseuse, voor herhaling vatbaar.

Annette - 16.03.2021
Het was heerlijk, met recht een ontspanningmassage en ik kom zeker terug bij Laurence!

Pia - 14.03.2021
Aanrader! Welke behandeling je ook neemt. Laurence is niet alleen vakkundig, maar ook attent en zorgvuldig.

Ilse - 08.03.2021
Heerlijk ontspannen. Goed geluisterd naar mijn wensen en plekken die extra aandacht nodig hadden.

Liesbeth - 06.03.2021
Heerlijke ontspannende massage op zachte tafel, aanrader!

Karlijn - 03.03.2021
Heerlijk ontspannen!!!

E. S. - 26.11.2020
Ontspanning ten top!

Krysia - 21.11.2020
Always such a treat! Thank you Laurence!

Flore - 20.11.2020
Des doigts de fée!

Barbara - 19.11.2020
Net de Lomi Lomi massage mogen ontvangen: heeeeeerlijk! Ik zeg: mijn beste corona maatregel tot nu toe "verplicht" laten masseren om je lokale ondernemer en jezelf te ondersteunen!!!

P. B. - 18.11.2020
De serene stillte is me goed bevallen. Uitleg was uitstekend in het engels. Was gevraagd of dat een bezwaar was. Corona goed in de grip. Dankjewel!

T. V. - 18.11.2020
This was a very relaxing and flowing experience. I will be back soon!

Jolanda - 13.11.2020
De massage was top, ik voel me herborn. Ik raad het aan. Laurence kan heel goed masseren. Bedankt!

Sarita - 12.11.2020
Ik heb mijn moeder vandaag een massage cadeau gegeven. Ze vond het GEWELDIG!!! Top service, aardig en vakkundige vrouw, hygiënisch, kortom: mijn moeder vond het een feestje om er te zijn! Zeker in deze roerige periode is het goed om extra goed voor jezelf te zorgen, een bezoekje Swiss Hands mag/kan daar niet bij missen. Dank!

F. R. - 12.11.2020
Vriendelijke ontvangst, schoon en lekker warm. Je voelt je veilig en kan makkelijk ontspannen. Massage was heerlijk!

Valérie - 11.11.2020
Délicieux!!!

Frederique - 11.11.2020
Zo... zit ik even ontspannen achter mijn computer na een heerlijke massage gisteravond bij Laurence van Swiss Hands! Verwen jezelf eens met een massage, je bent het waard!

Lotte - 11.11.2020
Hands on de fijnste masseuse die ik ken in regio Den Haag... Een integere fijngevoelige Zwitserse vrouw, die in haar massageruimte aan huis even je touwtjes uit handen neemt en intuïtief op maat massage maakt. Gun het jezelf of een ander.

Jeannette - 11.11.2020
Dit was mijn eerste bezoek. Wat een mooie plek om even tot rust te komen! De massage was heel fijn en ontspannend.

Arabel - 10.11.2020
Wonderful massage, as usual.

Agnès - 09.11.2020
Des mains magiques!

Lieke - 07.11.2020
Het was een fijne massage, heerlijke geuren en een rustige masseuse! Ik ben helemaal opgeladen.

Lotte - 04.10.2020
The combination of Reiki and massage is such a treat! Thank you so much Laurence!

Angela - 31.10.2020
De behandeling was echt heerlijk! Groot compliment aan de masseuse!

Kuldeep - 29.10.2020
A perfect start to my day! A relaxing massage, thank you Laurence! Also pleased with the corona rules in place.

Janny - 27.10.2020
Dear Laurence, thanks a lot for the massage! It was very intensive. Feels good to let all the tensions (physical and emotional) get out. Feeling so much better now!

Merel - 27.10.2020
Het was een heerlijke massage! Ontspannend en heel prettig. Goede combinatie van zachte en stevige massage. Heeft mijn rugpijn weggenomen!

Carla - 26.10.2020
Fijne, afgestemde massage. Precies wat bij me past!

Lobke - 26.10.2020
Het was een heerlijke ontspannen massage!

Krysia - 24.10.2020
Excellent massage, as usual! Perfect to relax on a Saturday afternoon :)

Inge - 23.10.2020
Aardig, professioneel, zacht, empatisch, fijne omgeving. Was helemaal ontspannen na afloop, lichaam voelde goed! Kortom geweldig! Een aanrader!

Linda - 23.10.2020
Heerlijk de Lomi Lomi!

Agnès - 16.10.2020
Mon rendez-vous hebdomadaire que je ne manquerais pour rien au monde!

Elvira - 12.10.2020
Laurence gave a thorough relaxing massage. She is a gem! Merci bien!

Mirella - 10.10.2020
Heerlijk!!!

Sandrine - 04.10.2020
PARFAIT! Laurence a de vrais doigts de fée! J'ai vraiment apprécié mon massage Reiki et le massage crânien. Sans aucun doute, je vais devenir une cliente régulière de ce petit havre de paix. Je recommande vivement! Merci Laurence et à bientôt!

Wendy - 30.09.2020
Heel prettige behandeling, fijne masseuse!

K. I. - 30.09.2020
Getting a massage from Laurence every month, exactly and precisely the treatment I need every time!

Malou - 25.09.2020
Voor mij is dit echt de perfecte massage, door Laurence haar perfecte druk, zachte handen, de flow en haar persoonlijkheid. De ruimte is ook echt heel fijn. Het omarmt je soort van. Echt een heel prettige sfeer en lekker warm en knus. Mijn favoriete masseur en plek! Heel erg bedankt Laurence, I'll be back soon!

Anonymous - 21.09.2020
Gewoon een heerlijke massage gehad. Ik kom zeker nog eens terug!

Marijke - 17.09.2020
Heel fijn om te merken dat er echt geluisterd werd naar mijn "aandachtspunten" en dat ik heel goed heb kunnen ontspannen en genieten. Ook rondom Covid-19 voelde het veilig.

Sanja - 12.09.2020
I had a wonderful massage! I needed to relax and to get good massage, that is exactly what I received. Thank you!

Lucille - 09.09.2020
Ik heb genoten van de massage, het was heerlijk en heel ontspannend! Laurence, ik kom graag terug in oktober!

J. - 06.09.2020
Een magische beleving!

Laure - 05.08.2020
Fantastic! Simply the best massage ever! The atmosphere is very cosy and warm, the masseuse very friendly, attentive and professional. What an experience! Un grand merci et à très bientôt!

Linda - 29.07.2020
Heerlijke massage. Ik ga binnenkort genieten van een lomi lomi massage!

Dunja - 04.07.2020
Prettig en heilzaam.

Nicky - 11.06.2020
Laurence heeft een zeer rustige energie, die ze professioneel via haar massage met je deelt. Hierdoor kun je zonder moeite je overgeven aan datgene wat er in jouw lichaam gaat stromen. Geen één keer was zij teveel aanwezig. Het draait echt om jou.
Ze werkt zorgvuldig door een kort voorgesprek zodat het duidelijk is wat je wel en niet wilt. Ook werkt ze (corona) hygiënisch, wat bijdraagt aan jouw ontspanning.
Ik had een massage van 90 minuten en het voelde als een minivakantie, helemaal in en met mezelf. Dank voor deze zachte reis! Lliefs

Traysi - 09.06.2020
The most relaxing massage ever! Relaxed calm welcome. Lovely room and Laurence is just fabulous! Looking forward to my next massage.

H. S. - 08.06.2020
Ik heb een geweldig mooie rug, nek, schouder massage mogen ontvangen van Laurence. Hoewel ik zonder verwachtingen plaats nam, was de massage reis boven al mijn verwachtingen. Prachtig te ervaren met hoeveel gevoel, ervaring, kennis en integriteit Laurence haar professie uitoefent. Ik raad het iedereen aan. Écht!

Ineke - 07.07.2020
Ontspannend, zorgvuldig en hygiënisch perfect. Prettige en vriendelijke uitstraling van de masseuse en ook van de ruimte.

Julie - 07.07.2020
Great massage and service! I will be back!

Carla - 04.07.2020
Het voelde snel vertrouwd. Vooral de extra aandacht voor mijn armen was heel fijn, ze kregen echt de kans te ontspannen, wat hard nodig was. Ik heb heerlijk geslapen na de massage! Dank en tot ziens.

Louise - 26.06.2020
Gewoonweg heerlijk!

Maria - 06.06.2020
Het was mijn eerste keer en ik heb een fantastische ervaring gehad. Eerlijk ontspannende en erg professionnel, zachaardige behandelaar. Super fijn! Super massage détente... Et disponible aussi en français, merci!

Anonymous - 06.06.2020
Un top moment de détente... français, anglais, néerlandais... super ervice... à très vite... en juillet!

Clothilde - 03.06.2020
Very nice and relaxing moment.

Lotte - 29.05.2020
Weer erg genoten. Zeker een aanrader!

M. v R. - 26.05.2020
Goede ontvangst, mooie en schone salon. Vriendlijke masseuse, goede uitled over de massage. Massage was zelf heel erg goed en lekker. Ging met een super goed gevoel de deur weer uit. Kom zeker weer eens langs!

Ellen - 19.05.2020
Laurence is very attentive and made sure everything was in line with the RIVM-guidelines. This was my first lomi lomi massage and it ended up being the first massage I could really relax. Like Laurence said afterwords, you don't know where she is and that ensures that you're really in the moment (I usually tend to make a grocery list while getting a massage..) I would definitely recommend Laurence and the massage!

Sarah - 11.03.2020
Laurence is een engel!

Pia - 08.03.2020
Heerlijk ontspannen, Laurence heeft een rustige uitstraling en manier v doen. Ze werkte heel relaxed ad voeten en ik vond het heerlijk ontspannen. Ik kan Laurence bij iedereen aanraden met welke behandeling dan ook. Na afloop een heerlijk kopje thee om de zorgzame en bekwamen behandeling rustig af te ronden.

Sandra - 05.03.2020
I felt very comfortable with Laurence. Thank you!

Paula - 21.02.2020
zonder overdrijven: fantastisch... Troostend als je moe of depri bent, verwarmend als je koud bent, ontspannend als je estresst bent. Massage voor lichaam en geest.

Karlijn - 17.02.2020
Was erg fijn!

Vera - 07.02.2020
Feels like magic!

Adelien - 06.02.2020
Het was super!

Tieneke - 05.02.2020
Heerlijke massage gehad in een warme, ontspannende omgeving. De muziek, de producten, de geuren, alles klopte gewoon.

Sarah - 15.01.2020
Wat een fijne massage. Ik voel me als herboren, het was totale ontspanning. Echt heel fijn. Laurence is heel lief, vakkundig en zorgzaam, met magische handen.

Laura - 12.01.2020
Fijne massage!

Irma - 10.11.2019
Zeer goede massage, zeer vriendelijke masseuse.

R. d L. - 04.11.2019
It felt like the masseuse had four hands, felt like a waterfall... Amazing!

Mirabai - 31.10.2019
Laurence als een zeer vriendelijke en deskundige masseuse. Ze geeft variatie in haar massages en luistert goed naar mijn wensen. Kortom prima.

Margot - 27.10.2019
Zorgvuldige behandeling en professionele houding van de medewerker. Je voelt je welkom!

Lotte - 24.10.2019
Heerlijk ontspannen, de juiste druk en de ambiance is ook zeer prettig. Een fijne salon met een mooie uitstraling en zeer vriendelijke masseuse.

Eileen - 13.10.2019
The therapist was absolutely amazing. I totally zoned out, what a relaxing day! Such good vibes and healing hands. Highly recommend to book in!

Anke - 22.09.2019
Heerlijke massage en prachtige plek, echt op en top ontspannmoment!

Kim - 15.09.2019
Was weer een heerlijke massage! De geur van de olie, de inrichting en natuurlijk de masseuse zijn top! Een aanrader!

Roos - 11.09.2019
Best massage ever! The masseuse really knew what she was doing.

Izabela - 31.08.2019
Heel erg ontspannend.

O. v P. - 05.08.2019
Excellent!

Anja - 13.07.2019
In een woord: geweldig!

Chaima - 11.07.2019
Aardig en lief medewerker. Laurence heeft mij heel gastvrij ontvangen en heb heel erg genoten van mijn ontspanningsmassage! Dit wordt zeker mijn vaste plek voor massages :)

Mirabai - 20.06.2019
Mooie massage kamer. Tot in detail verzorgd. Goede masseuse die met veel aandacht masseert. Zeer prettige ervaring.

Maaike - 15.06.2019
Heel fijn! Laurence masseert fantastisch! Liefdevol en zacht, maar ook ferm: voor mij de perfecte balans :)

Heinke - 11.05.2019
Thank you for a very good relaxing massage, for refilling energy resources!

R. L. - 22.03.2019
Heerlijke behandeling in serene sfeer. Dank!

M. K. - 15.03.2019
Was even van de wereld!

Carla - 11.03.2019
Heerlijke ontspanningsmassage gehad van een uur! Een aanrader om vaker te doen.

Nathalie - 24.01.2019
Nog nagenietend van een heerlijke massage die ik mocht ontvangen. Gericht aanvoelen wat mijn lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Hele fijne warme sfeer. Goed verzorgd, hygiënisch en het was net of ze niet alleen werkte. Ik voelde overal handen hihi. Mijn oprechte complimenten en bij deze mijn warme contact om mensen uit te nodigen een afspraak bij je te te maken en terug te komen.

Anonymous - 21.01.2019
Deskundige en prettige massage.

Maartje - 12.12.2018
Such a magic touch!

Colinda - 02.12.2018
Nu 2x geweest naar volle tevredenheid. Laurence is een warme vrouw met aandacht en liefde voor haar vak, je voelt je direct op je gemak. Ruimte is warm en smaakvol ingericht. Heerlijke massages, kom zeker terug.

C. v B. - 23.11.2018
Fantastisch! Laurence geeft je met haar warme uitstraling een heel welkom gevoel. Haar handen en armen geven je het gevoel van een "neverending touch". Heerlijk om bij weg te dromen.

Marieke - 20.11.2018
The best massage ever!!! Pure bliss!!!

Ikram - 11.11.2018
Enjoyed it very much! Her timing and touch are on point and I almost fell asleep, which never happens. She had a very soothing touch but also worked more deeply on the "problem" areas, definitely recommend her en would book again!

Esmeralda - 28.10.2018
Het was een heerlijke ontspannen massage..ik kom zeker terug!

Anonymous - 05.10.2018
Ik ben erg tevreden over de behandeling!

Lisa - 22.06.2018
I loved my massage I have had many massages in many different countries and this was my favorite. It was relaxing yet therapeutic. I highly recommend Laurence.

Lonneke - 05.06.2018
De grote wauw factor! Je bent in liefdevolle handen bij deze masseuse en komt helemaal tot rust. Een aanrader voor iedereen die de stress van alle dag even van zich af willen laten zakken. Een natuurtalent en dat zeg ik niet snel.

Kimm - 24.05.2018
Vond t super fijn!! Hele lieve vrouw ook! Ga snel weer!!

Anonymous - 30.04.2018
De intuïtieve ontspanningsmassage was heerlijk. Laurence voelt precies aan wat waar nodig is. Een aanrader!

Jeannette - 04.04.2018
Het was heerlijk! En een super vriendelijke vrouw die haar vak goed verstaat. Kan het iedereen aanbevelen.

Petra - 29.01.2018
Laurence heeft echte "vuurhanden" en bij deze lomi lomi massage leek het soms alsof de vier handen had. Door de massage kwam ik werkelijk in een diepere ontspanning en voelde de dag daarna nog de weldadige energie ervan.

M. - 23.01.2018
Fantastisch! Absolute aanrader!

E. S. - 16.01.2018
Amazing! The following night I slept like a baby!

J. - 03.01.2018
Laurence has the extraordinary gift to create the perfect atmosphere to relax under any stresslevel or situation. From the moment you enter the massagesalon you come in a peaceful world where music, fragrance, colors and soft materials are all contributing to the massage of your choice. No matter if you have any experience with booking a massage, or are a first time visitor, Laurence makes you feel at ease and lets her hands do the talking. One of the best massage ever!

Dieuwke - 09.12.2017
Great massage in cozy athmosphere. Laurences gave me a perfect massage with her warm hands and soothing energy, thank you!

Laure - 15.11.2017
Des mains de douceur et un coeur plein de chaleur... Un moment de bonheur...

Géraldine - 03.10.2017
Massage absolument fantastique. Douceur, professionnalisme , profondeur. Nous sommes allés avec mon ami, nous en sommes ressortis détendus corps et âme. Je recommande vivement ce massage particulier, qui est totalement efficace . Et le PLUS , c'est que Laurence est une femme exceptionnelle , qui donne vraiment d'elle-même , accueil, gentillesse et bienveillance sont également au programme.

J. W. - 03.10.2017
Vanaf binnenkomst waan je je in een andere wereld. Laurence heeft naast Zwitserse handen ook Zwitsers gevoel voor detail en kwaliteit. De muziek, de geur, de sfeer in de ruimte en het gebruik van zachte handdoeken: alles is op elkaar afgestemd en draait om de beleving. Ultiem ontspannen en genieten bij Swiss Hands!

F. R. - 01.10.2017
Un tout grand massage... peut-être bien le meilleur que j’aie reçu depuis très longtemps... j’aurais aimé que ça continue toute la journée, mais voilà, il va falloir un peu de patience. Merci Laurence, à bientôt...

Maria - 30.09.2017
Al meerdere keren een massage van Laurence ontvangen, het is elke keer genieten! Het voelt zacht, liefdevol en aandachtig. Door haar manier van masseren kan ik me volledig overgeven en kom ik in een diepe ontspanning. Haar massages raken mij echt in mijn gevoel.

Edy - 26.09.2017
Les massages de Laurence sont comme un voyage intérieur, on en ressort tout détendu et serein. Merci!

Anouk - 26.09.2017
Un moment de totale détente dans un cadre super accueillant. Table confortable, produits délicieux au nez comme à la peau et un massage relaxant comme j'en voudrais tous les soirs ! Laurence a une présence rare et le chic d'appuyer au bon endroit, avec le bon rythme et la bonne pression. Bravo et merci pour ces instants parfaits!

Sonia - 26.09.2017
Des "Swiss hands" en or! Massage relaxant à souhait merci pour ce très agréable moment.

Marleen - 08.09.2017
Precies wat ik nodig had! Een superfijne massage om mijn lijf weer goed te voelen én het werd tegelijkertijd een meditatie... Fantastisch!

Mirjam - 06.08.2017
Een professionele heerlijke totall body massage. Uit je hoofd in je lichaam komen naar een totale ontspanning.

Müriel - 31.07.2017
Laurence is heel rustig en intuïtief en luistert goed naar wat je nodig hebt. De praktijkruimte is prettig ingericht en het rook er heerlijk. Ik had een hele fijne intuïtieve massage waarna ik me helemaal ontspannen en weer opgeladen voelde. De zachte aanraking maakte dat ik weer dieper in contact kon komen met mijn lichaam en emoties. Laurence biedt een veilige bedding hiervoor. De sfeer is zacht, helder, en alles is met liefde verzorgd. Ik kom graag terug.

Diana - 31.07.2017
Uit nieuwsgierigheid boekte ik een Lomi Lomi massage bij Laurence. Het was boven mijn verwachting. De ambiance was knus, gezellig ingericht en netjes aangekleed. Fijne muziek en een goede temperatuur. Ze weet intuïtief wat het lichaam nodig heeft. Ik kwam in een heerlijke flow die tot totale ontspanning leidde. Ik vind haar een zeer vakbewame, warme vrouw en ik ga zeker nog een keer een massage bij haar boeken!

Annemarie - 30.06.2017
Heeeeeeeeerlijk - bij Laurence ben je letterlijk in goede handen - Swiss Hands.

Irma - 30.06.2017
In alle hectiek soms even een moment voor mezelf bij Laurence. Naast de fijne sfeer, haar warme en liefdevolle uitstraling heeft ze écht gouden handen! Ik ben klaar voor de laatste werklootjes en ga daarna ontspannen op vakantie. Dank je Laurence!

Jolanda - 29.06.2017
Mijn bezoek was heerlijk ontspannend, ik had een uur schouders, rug, nek massage geboekt, na 45 minuten werd mij gevraagd of ik het laatste kwartier soms een gezicht, nek, hoofd massage wilde maar ze kon ook nog een kwartier mijn rug, schouder nek doen. Ik koos voor gezicht, nek, hoofd en dat was echt de kers op de taart, wat heerlijk... ik kom zeker terug.

Nadia - 30.03.2017
Zoals altijd is het geweldig bij swisshands. wat een genot! Ik zou het iedereen aanbevelen.

Malou - 28.03.2017
Laurence geeft een fijne, rustgevende, met veel aandacht hebbende massage. De ruimte is erg prettig, rustig en professioneel. Ik had het gevoel toen ik er binnen stapte dat ik op vakantie was door de sfeer, de kleuren, de muziek, de warmte, de geur en de algehele beleving. Dankjewel.

Marieke - 25.03.2017
Fantastische ervaring: lomi lomi massage. Prettige sfeer, warm, rustgevend. Veel te snel voorbij.

D. - 16.03.2017
Wat een ontdekking! Swiss hands brengt ontspanning en innerlijke rust. Zelden door zulke liefdevolle maar professionele handen gemasseerd. Je bent hier in goede handen. Ik kom zeker vaker!

Anonymous - 09.03.2017
Een heerlijke plek die uitnodigt om volledig te kunnen ontspannen.

Fabienne - 04.03.2017
Echt magische zwitserse handen hier... Laurence weet heel goed hoe ze rust kan crëeren in haar ruimte. Onstspanning is diep door de massage, haar stille aanwezigheid en de zachte muziek. Zeker een aanrader!

Sara - 26.11.2016
Above expectations!

Iris - 07.10.2016
If someone has magic hands, it has to be Laurence!! Definitely coming back!

Dorene - 07.10.2016
Als op zoek bent naar een heerlijke ontspanning in een fijne omgeving dan ben je bij swiss hands aan het goede adres. Laurence is een ontzettend lieve vrouw die de tijd neemt en aandacht voor je heeft. De technieken zijn fijn, je kan aangeven wat je zelf graag wilt. Zeker aan te raden!!

Désirée - 16.06.2016
Golden hands!!!