De Lomi Lomi (Liefdevolle Handen) is de Hawaiiaanse massage van overgave. Hij wordt ook wel de "Rolls Royce" van alle massages genoemd. Het betreft een zeer diepgaande vorm van massage.

Bij deze massage maak ik gebruik van lange, constante bewegingen in een natuurlijke flow met liefdevolle aanraking. Dit alles in een organisch vloeiende, ritmische beweging waarbij ik zowel mijn onderarmen als mijn handen gebruik. Sommigen omschrijven het gevoel als zachte vloeiende golven die geleidelijk over hun lichaam verplaatsen. Muziek en ademhaling spelen een grote rol in dit massage-ritueel.

Je ligt bij deze massage direct op het vinyl van de tafel en bent niet gewikkeld in handdoeken maar bevindt je onder een zacht en dun laken. Het lichaam is grotendeels onbedekt tijdens de behandeling zodat het lichaam de vloeiende bewegingen van de massage kan ervaren zonder tussenpauze. Maak je geen zorgen, het is warm genoeg in mijn salon zodat je on-afgeleid kunt genieten.

Tijdsduur Prijz
Full body 1u30 94.- Euro
SOON ONLINE
welkom . waarom massage? . intuitive massage . lomi lomi . shiatsu drukpunten . reiki energie . info & prijzen . wat klanten zeggen . foto's . contact . boek online
Design: copyright © 2018 - 2020 . Swiss Hands :: design . All rights reserved / Facebook / LinkedIn
KvK nummer: 67257046